Waar kennis nog telt

Brochure PeriBest – leveringsprogramma

Het leveringsprogramma van PeriBest
Industrie uitvoering
Chemische uitvoering
Food & Pharma uitvoering

PeriBest pomptypes
I/C/F 12 Q max. 180 l/h P max. 10 bar
I/C/F 17 Q max. 450 l/h P max. 10 bar
I/C/F 21 Q max. 1.200 l/h P max. 10 bar
I/C/F 28 Q max. 1.600 l/h P max. 10 bar
I/C/F 35 Q max. 3.200 l/h P max. 10 bar
I/C/F 43 Q max. 6.500 l/h P max. 10 bar
I/C/F 55 Q max. 13.000 l/h P max. 10 bar

 

Kenmerken van PeriBest slangenpompen

 • Peristaltische slangen vlg. de nieuwste technologie
  De slangen die door PeriBest worden ingezet zijn vervaardigd met een geëxtrudeerde binnen laag, high density textile reinforcement en pricision machined buiten laag. De slangen zijn eenvoudig en snel te verwisselen en hebben een lange levensduur.
 • Eenvoudig en economisch in gebruik en onderhoud
  Het ontwerp is er opgericht dat de slangen een lange levensduur hebben, eenvoudig zijn te wisselen en slechts weinig koel/smeermiddel nodig hebben. De pomp hoeft slechts eenmalig gevuld te worden.
 • Extreem “heavy duty design”
  Geïntegreerde over gedimensioneerde lagers vangen de axiaalkrachten op, grote metalen rollers, betrouwbare aansluitingen en robuust ontwerp. Ideaal voor continu gebruik.
 • XXL roller technologie
  Zeer goede compressie van de slang zonder wrijving en daardoor laag energieverbruik, langere levensduur slang en minimale opstart koppel.
PeriBest Pumps S.L.

De slangenpompen van PeriBest zijn ontworpen en gemaakt om bij een groot aantal uitdagende toepassingen te worden ingezet, zoals o.a. in de waterzuivering, chemische-, food- & beverage- en papierindustrie.
Het ontwerp van de PeriBest slangenpompen is gebaseerd op extreem zwaar uitgevoerde XXL rollers, de nieuwste generatie slangen met langere levensduur en eenvoudige service en onderhoud.
Door de voor- en nadelen van de grootste leveranciers van slangenpompen goed te bestuderen, is het PeriBest gelukt een nieuwe slangenpomp te ontwikkelen, die de concurrentie met Bredel en Verder makkelijk kan doorstaan.
Zo zijn inbouwmaten dusdanig gekozen dat de PeriBest slangenpompen eenvoudig uitgewisseld kunnen worden met uw bestaande slangenpompen van een ander merk.

 
naar de PeriBest website
naar de PeriBest handleidingen

#