Waar kennis nog telt

MAG HET IETS MEER ZIJN?

Meer kennis & ervaring
Foto: Machevo tentoonstelling 1998 te jaarbeurs - UtrechtBij Kalteren leveren we al decennialang pompen aan bedrijven in de procesindustrie. Maar daar blijft het niet bij. Want wie vandaag de dag de concurrentie voor wil zijn verwacht meer van een leverancier in pompen. Daarom kiest u voor een partij die kennis van zaken heeft in uw branche. Mensen die het belang kennen van efficiency, duurzaamheid en continuïteit en u kunnen adviseren met de totaaloplossing die bij u past.
Juist als het ingewikkeld wordt!

Meer zorg & nazorg
Daarom biedt Kalteren niet alleen een uitgebreid assortiment pompen, maar ook de bijbehorende appendages en reserve onderdelen. Bovendien kunnen wij deze veelal uit voorraad leveren en zorgen we dat ze razendsnel in bedrijf gesteld worden. Maar ook daar blijft het niet bij. Want bij Kalteren hebben we ervaren, VCA gecertificeerde monteurs die alles kunnen repareren en testen.
Juist wanneer dat nodig is!

Meer kwaliteit & keuze
Uitgebreide voorraad pompen, appendages en reservedelenErvaren service dienst, VCA gecertificeerdOm zeker te zijn dat u uitsluitend de beste en meest geschikte apparatuur krijgt werken we samen met een aantal streng geselecteerde fabrieken. Via hen leveren wij doseerpompen en -installaties, luchtgedreven membraanpompen en olievrije membraancompressoren, centrifugaalpompen, tandwielpompen, zijkanaalpompen en periferaalwaaierpompen… uiteraard voorzien van de bijbehorende appendages en reserve onderdelen. En mocht het nodig zijn, dan zijn we nooit te trots om een onderdeel bij de concurrent te kopen.
Juist als dat voor u de beste oplossing biedt!

Bovenstaand wordt slecht een deel van ons leveringsprogramma genoemd. Voor uitgebreide informatie over ons aanbod kijkt u bij ‘producten’.